Heipä hei ja tervetuloa!

Olet juuri saapunut Suomen virtuaalimaailman vanhimmalle toiminnassa olevalle tuhannen metrin raviradalle, joka on perustettu jo 18.3.2004. Silwer oli varsinaisesti "täysin" valmis vasta toukokuun puolella - jolloin se järjesti ensimmäiset ravinsa. Silwerin historiaan voit tutustua paremmin "Ravirata" linkin takaa.

Silwer on aktiivisesti toimiva VRERin alainen ravirata, jossa myös sinä pystyt järjestämään raveja tai muita tapahtumia. Rata järjestää joka kuussa vähintään yhdet ravit, kesällä hiukan useammin. Pyrimme tekemään raveistamme monipuoliset, tarjoamme aina lähtöjä niin poneille kuin peitsareille, kuin myös montéhevosille.

Ravirata linkin takaa löydät tietoa radasta ja sen historiasta, voimassa olevat rataennätykset ja muita tilastoja, sekä infoa muista palveluistamme. Koska Silwerin tallialueelta löytyy vierastallin lisäksi kaksi valmentajaa kolmesta ratatallista, on myös näille annettu oma linkkinsä. Kalenterista löytyy tulevat ja menneet ravit + muut tapahtumat. Mikäli radallamme järjestetään toimintaa muiden tahojen toimesta, myös niistä löytyy informaatiota kalenterista. Muuta -sivun takaa löytyy mm. linkkejä vierailemisen arvoilemisille talleille/radoille, uutisarkisto, yhteystietoja ynnä muuta sellaista, jotka eivät muiden linkkien alle sopineet.

Vauhdikkain terveisin: Icengard ja Ravirata Silwer
 

   

Vieraskirja: Kirjoita / Lue      -      Äänestäthän Silweriä VRL:n tallilistalla, Kiitos!

Päivitykset
09. Toukokuuta 2009
  Tulokset tämän päiväisistä raveista, rataennätykset tarkistettu ja ravikalenterin suunnitelmia lisätty.

05. Maaliskuuta 2009
  Rataennätykset päivitetty + pikkupäivittelyä

04. Maaliskuuta 2009
  Otin itseä niskasta kiinni ja palautin Silwerin sen hieman venähtäneeltä talvilomalta. Ravikalenteri tälle vuodelle suunniteltu ja mikäli se pitää kutinsa tällä kertaa, niin tulee ennätysvuosi ravien saralla. Ensimmäiset kutsut ovat nyt myös valmiit ja löytynevät pian VRER:n kalenterista. Myös NDM-sivusto on päivitetty.

- Ulkoasu on versio numero 11.0 (kaksi edellistä versioita ei koskaan julkisuuteen päässyt).
- Kävijöitä sivuilla on käynyt seuraavasti: kävijälaskuri

----------------------------------------------