This is a virtual stud - Tämä on virtuaalinen siittola
 

        
Vuotiaat orit (c): Icengard

Vermo (c): Icengard

© Icengard


ACTIVITIES - TOIMINTA

BREEDING - KASVATUS

Tavoitteenamme on kasvattaa hyvärakenteisia, -ja luonteisia, terveitä ja tottakai menestyviä peitsareita, sekä saattaa ne rakastaviin koteihin ja tuoda samalla peitsareita enemmän julkisuuteen ja suosioon. Olemme tietääksemme virtuaalimaailman ensimmäinen vain peitsareita kasvattava siittola, eikä peitsareille ole juurikaan kysyntää, joten kasvatustoimintamme on luultavemmin ainakin näin aluksi suhteellisen rauhallista. Varsoja syntyy kuitenkin tasaiseen tahtiin, aina kysynnän mukaan. Tammamme eivät toimi missään vaihessaa "tuotantokoneina", joka tarkoittaa käytännössä että tammoja ei astuteta uudelleen ennen kuin on kulunut vähintään yksi kuukausi edellisen varsan syntymästä. Lähes tulkoon kaikki kasvattimme ovat myynnissä, mutta lisäksi saatamme tarjota myyntiin myös vanhempia tuontihevosia.
- Kasvattilista
- Hall Of Fame (Tulossa myöhemmin)

IMPORT - MAAHANTUONTI

Etkö löytänyt meiltä etsimääsi meiltä? Voimme halutessasi tuoda Amerikasta juuri sinulle sopivan hevosen. Laita maililla postia tulemaan sähköpostilla noblestud@netti.fi ja kerro toiveesi, niin yritämme löytää sopivan yksilön.

RACES - KILPAILUT

Koska olemme siittola, emme panosta kilpailemiseen juuri lainkaan. Silloin tällöin järjestämme kuitenkin raveja ja näyttelyitä. Ravit anomme yleensä VRERin alaisiksi, mutta myös niin sanottuja villejä raveja putkahtaa välillä. Näyttelyt ovat lähinnä epävirallisia, ja luokkia vain raviroduille. Mahdollisia NJ:n alaisia näyttelyitä järjestämme harvemmin.

Tulossa:
- ei kilpailuja suunnitteilla tällä hetkellä-

Menneet:
15.08.2007 VRER ravit: Classic Pace -- tulokset
16.11.2008 VRER ravit: Classic Pace -- tulokset